"Het is net alsof we alle scheuren voelen.
We schreeuwen - en alle tranen die er zijn,
vallen drup voor drup op ons hart,
om dan pas plaats te maken voor wijsheid."

Een prachtig gegeven: het leven zelf
"Achter de Glimlach" vertelt over een bijzonder avontuur, het avontuur van een meisje dat ergens in de rimboe in Sri Lanka is geboren.

Darshika Fernando.

...Ze is geboren in Sri Lanka, vroeger heette het Ceylon. Toen ze een klein meisje was, had ze alleen maar een droom. Het was om vrij te zijn, wat voor een vrouw niet gebruikelijk was. Als vrouw ben je daar niemand.
Ze volgde haar hart en kwam terecht in Nederland. Meteen paste ze overal heel gemakkelijk aan. Ze ging naar school, leerde de taal. Ze ging naar een dansschool en zocht genegenheid overal.
Vooral lachte ze tegen iedereen die ze tegenkwam. Maar voelde ze zich erg eenzaam. Het leven ging verder en ze werkte heel hard. Ze was geliefd bij iedereen en iedereen dacht dat met haar goed ging.
Omdat ze altijd lachte.
Niemand wist wat in haar leefde.

Mijn memoires zijn waar gebeurd. Ze gaan over een meisje met een goed hart, maar zonder levenservaring. Ik had geen keuze in mijn leven. Zo leek het tenminste. Als gebeurde zoals het gebeurde. Soms overkwamen mij heel ongewone gebeurtenissen - maar ondanks alles volgde ik mijn hart, alsof ik een ongewone opdracht te vervullen had. Tijdens mijn zoektocht ben ik een hele harde maatschappij tegengekomen. Ik dacht iedereen te kunnen vertrouwen en dacht dat iedereen van mij hield, zoals zij mij konden vertrouwen en ik van iedereen hield, maar zo bleek de wereld niet in elkaar te zitten. In dit verhaal heb ik geprobeerd gewoon te vertellen wat mij overkomen is. Hoe ik mij heb weten te redden en hoe ik mijn vrijheid en het doel in mijn leven heb teruggevonden. Laat u zich meeslepen in een ongewoon en aangrijpend verhaal. "Ieder is op zijn eigen levensreis. Of dat nu mijn zelfgekozen pad is geweest of mijn lotsbestemming zou ik niet weten. Ik wil het ook niet weten: het maakt mij niet uit welk pad het was.
Nu voelt het alsof ik thuisgekomen ben, bij mijn hart, bij mijn ziel.'
Ik ben bijzonder gezegend deze kostbare les te mogen ervaren.

Heb je mijn boek gelezen?
Schrijf het in mijn gastenboek

www.schrijverspunt.nl

www.srilanka4holiday.com

www.studio4webdesign.nl

Waargebeurd verhaal Achter de Glimlach door Darshika Fernando, vertelt over een bijzonder avontuur van een meisje dat ergens in de rimboe in Sri Lanka is geboren.
ISBN 9789090244129

De opbrengst van dit boek komt volledig ten goede aan het project SMILE. Ik ga mij inzetten voor het opvangen en begeleiden van vrouwen en kinderen die in mijn vaderland in moeilijke situaties terecht zijn gekomen. Stuk voor stuk wil ik hen helpen verantwoordelijkheid voor hun eigen leven te nemen, in plaats van afhankelijk te worden van anderen. Ik zal hen begeleiden het geluk in zichzelf te vinden en niet bij anderen, zoals ik het deed.

U kunt het boek bestellen via e-mail
achterdeglimlach@gmail.com voor € 19,90 excl. verzendkosten